Om oss

En av Uppsalas äldsta frisörsalonger

Vi som arbetar på Salong Amadeus är väldigt stolta över att kunna säga att vi jobbar på en av Uppsalas allra äldsta frisörsalonger. 1990 grundades företaget av Johan Gestblom, som än i dag äger och driver verksamheten. Johan valde att starta eget för att han ville arbeta både för att de anställda skall ha det bra och för att kunderna skall få den betjäning de önskar. Det är viktigt för oss att arbeta ansvarsfullt och med rättvisa villkor för alla som är anställda.

Vi värdesätter det lilla extra

Vi vet hur avkopplande det kan vara att besöka en duktig frisör och få känna sig ompysslad en stund. Speciellt i dag när många känner sig stressade med jobb, studier eller familj. Hos oss på Salong Amadeus är vi noga med att skapa en avkopplande miljö och en stressfri stund för alla våra kunder. Vi vill att alla skall känna sig ompysslade och därför avsätter vi minst en timme för varje behandling, ofta mer.

Vi klipper med precision

Håret är viktigt för alla människor och är en självklar del av ens identitet. Därför är vi alltid noga med att vara lyhörda inför vad våra kunder vill ha och är noga i vårt arbete. Vårt mål är att alla skall lämna salongen och vara 100 % nöjda.

Vi välkomnar alla till vår salong och med vår erfarenhet och kundservice kan vi utlova en skön stund i frisörstolen.