Färgning

Vi som arbetar på Frisör Uppsala är duktiga på att färga håret. Vi vet också hur viktigt det är för våra kunder att få precis den hårfärg som önskas och att resultatet skall kännas som det man drömt om. På vår frisörsalong utför vi färgning på både tidigare färgat och obehandlat hår. Att komma till oss när ni vill förändra hårfärgen innebär att ni får hjälp av frisörer som kan sin sak och som inte räds för att ta sig an utmaningar.

Färga håret hos oss och få ett perfekt resultat

Att kunna färga hår på ett sätt som varken sliter på håret eller miljön är något som kräver kunskap. Det är något vi har och det gör att vi kan erbjuda er en färgning hos frisör som utgår från just era förutsättningar. Om håret är färgat sedan tidigare kan vi vid behov göra en avfärgning innan vi applicerar den nya nyansen och vi är även vana vid att göra slingor i både ljust och mörkt hår. Vi bistår självklart gärna också med tips om vilken hårfärg som gör sig bäst tillsammans med din naturliga hudton.

Fördelar med att låta oss göra er färgning i Uppsala

Att färga håret kräver noggrannhet och precision, och att boka en tid hos oss för att göra nya slingor eller en annan förändring har många fördelar:

  • Alla våra frisörer är utbildade vilket garanterar dig en professionell behandling
  • Vi känner till olika hårtyper och vad de kräver för att resultatet skall bli perfekt
  • Vi utgår alltid från våra kunders önskemål och avslutar inte jobbet före du är nöjd

Vi erbjuder dig en billig frisör i Uppsala

Att kunna besöka en av våra frisörer och göra en färgning i Uppsala är ofta något våra kunder upplever som en lyxig stund. Alla är välkomna till oss för att få en stunds avkoppling i vardagen och ett vackert hår. Utöver att vi kan erbjuda dig vår yrkeskunskap som i sig utlovar ett resultat som håller länge och blir som du önskar är vi stolta över att säga att vi är en billig frisör. Att få ett snyggt hår skall inte kosta skjortan och därför strävar vi efter att hålla priserna så låga som möjligt.