Klippning

När du vill bli av med kluvna hårtoppar eller förnya dig själv med en helt ny frisyr är du alltid välkommen till oss på Frisör Uppsala. Vi erbjuder både dam- och herrklippning oavsett hur stor förändring du vill göra. Om du väljer att boka en tid hos oss för din kommande klippning kommer vi gå igenom dina tankar och önskemål noga innan vi påbörjar själva arbetet, allt för att du skall kunna känna dig helt trygg med att klippa dig hos oss.

Vi kan klippa håret i enlighet med vad du önskar

Vi vet att man kan känna sig otrygg med att gå till en frisör för att resultatet inte skall bli som man tänkt sig. På vår frisörsalong i Uppsala behöver du inte oroa dig för det. Vi avsätter tid för att prata med er som kunder så att vi kan vara säkra på vad ni vill ha. Vill du exempelvis göra en damklippning i Uppsala som innebär stora förändringar är vi behjälpliga både med tankar om själva frisyren men också om hur den passar din ansiktsform och hur den på bästa sätt kan framhäva dina drag.

Alla är välkomna till oss för en klippning i Uppsala

Att komma till oss för en herr- eller damklippning i Uppsala gör att ni kan vänta er en behandling som är fylld av många positiva saker:

  • Våra frisörer har adekvat utbildning och kan därför hjälpa er på ett professionellt sätt
  • Vi utgår alltid från era önskemål och diskuterar klippningen tillsammans med er
  • Vi är vana vid att göra både mindre och större förändringar

Vi är en billig frisör i Uppsala

Genom att göra en klippning i Uppsala kan du vara säker på att håret klipps på ett sätt som kommer kännas fräscht länge. Du får dessutom ett snyggt fall i din frisyr och vi ger gärna tips om hur du kan styla håret. Vi kan självklart även hjälpa dig att färga håret och även då är vi noga med att hjälpa dig precis på det sätt du önskar. Alla våra behandlingar erbjuds till bra priser, för vi anser att alla skall kunna ta hjälp av en duktig frisör!